5–15'rövidfilm-pályázat

5–15' – RÖVID TÖRTÉNETEK

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A KB8 Film Production 5–15' – RÖVID TÖRTÉNETEK címmel rövidfilm-pályázatot hirdet. Nevezni 5-15 perc hosszúságú, dialógust tartalmazó kisjátékfilmmel lehet, minden egyéb kötöttség nélkül. A nevezett művek száma nem korlátozott. Életkori megkötés nincs. A nevezés ingyenes.
Nevezési határidő: 2018. augusztus 15.
A szakmai zsűri tagjait 2018. május 15-től folyamatosan mutatjuk be honlapunkon és Facebook oldalunkon.

NEVEZZ EGYSZERŰEN

Nevezés: oszd meg velünk a filmed!
Nevezési határidő: 2018. augusztus 15.
Nevezési díj: nincs
A regisztrációs felület kitöltésével nevezhetsz, mellyel megosztod velünk a pályamű elérési linkjét.

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A versenyfilmekre Facebook-oldalunkon lájkolással lehet szavazni. A legtöbb lájkot elérő versenyfilm közönségdíjat kap. A közönségszavazás 2018. szeptember 15-ig, a díjátadó napjáig tart.

KB8 A CINEFESTEN

Az 5–15' – RÖVID TÖRTÉNETEK pályázat versenyfilmjeit 2018. szeptember 15-én a Jameson CineFest 15. Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál programjában, a pályázat díjátadó gáláján mutatjuk be. A KB8 blokkjában levetítjük az AHOGY ÉN LÁTOM 1. pályázatának díjazott filmjeit is. A programra a belépés ingyenes.

Jameson CineFest 15. Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, 2018. szeptember 15., szombat 12:00 – 18:00 Miskolc, Művészetek Háza

DÍJAZÁS

Fődíj: 300 000 Ft
+ Közönségdíj és számos különdíj

ADATVÉDELEM

A pályázat online regisztrációs felületén megadott személyi adatokat a pályázat szervezői bizalmasan kezelik, azt kizárólag a regisztrációhoz és a pályázat kiadványaihoz használják fel, azokat harmadik személynek nem adják át. A pályázaton a versenyfilmek közé nem beválogatott műveket a válogatást követően töröljük.NEVEZÉS
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Ok